SHOWROOM

Autobedrijf Hoffmans kijkt verder dan de eigen showroom lang is.

Uw wensen – onze inventarisatie:

Heeft u al iets in gedachte, wellicht al heel duidelijk of misschien nog niet helemaal. Samen zetten wij uw wensen op papier zoals merk, model, maximale prijs, maximale kilometerstand en bouwjaar.

Zoektocht van Autobedrijf Hoffmans:

Wij helpen u bij het vinden van de gewenste auto. Door onze jarenlange ervaring hebben wij met een aantal erkende en betrouwbare autobedrijven in heel Nederland een bijzonder goede band opgebouwd.
Wij hebben toegang tot hun speciale databanken en kunnen zo voor u checken of ergens in Nederland de auto staat die aan uw eisen voldoet.
Tegelijkertijd geven wij u al een goede indicatie van de inruilprijs van uw huidige auto.

Voorstelling en bezichtiging:

Wij leggen u een selectie van de mogelijke opties voor. 
De uitverkoren auto’s zijn vooraf gecontroleerd via de Nationale Auto Pas. Dit in verband met de controle op de werkelijke kilometerstand.
Uiteraard kunnen wij u ondersteunen bij het maken van een keuze. Daarna kunnen wij een afspraak maken voor het bezichtigen van de auto, waar dan ook in Nederland. 
Voor u is dit alles nog kostenloos ook en zonder koopverplichting.

Werkelijkheid…

Zo hebben we samen gevonden wat u zocht en als u de “knoop” door wilt hakken regelen wij voor u de aankoop,  de aflevering, de  papierwinkel en natuurlijk onze garantie. Het is tenslotte onze wens dat u tevreden bent en blijft over uw auto.
Ook voor onderhoudsbeurten kunt u uiteraard bij ons terecht.
Wij hebben een team van vakmensen, dat elk merk en type auto onder de knie heeft.
En mocht er ooit onverhoopt een reparatie nodig zijn, dan krijgt u uiteraard vooraf een duidelijke opgaaf van de kosten en werkzaamheden.

Kortom: 
Autobedrijf Hoffmans staat van het begin tot het eind voor u paraat!

Mogelijk gemaakt door Mobilox